0

Åbent hus for sommerhus- og boligejere

Åbent hus: Vestjysk virksomhed minimerer din varmeregning

Skrevet den 01-11-2018


Fra fredag 23. november til søndag 25. november slår Pejsegrossisten dørene op til et helt særligt åbent hus-arrangement. Det handler om brændeovne, mindre varmeregninger og sommerhuse.

I Vester Husby ved Ulfborg inviterer den vestjyske virksomhed Pejsegrossisten indenfor til et parlærerige dage med masser af inspiration til, hvordan sommerhus- og boligejere i al almindelighed kan nedbringe varmeregningen betydeligt.

Omdrejningspunktet er de nye brændeovne med vandtank, som overfører hele 70 % af varmen direkte til husets centralvarmesystem. Det betyder, at du har varme i hele huset og varmt vand i hanerne.

Hvis du har et sommerhus med pool, så er gevinsten ekstra stor, da der ofte er store omkostninger forbundet med opvarmningen af denne. Det er netop, hvad Pejsegrossisten vil demonstrere til arrangementet, hvor brændeovnen både varmer huset, brugsvandet og poolen op.

- Det betyder store besparelser på varmeregningen, hvis du skifter fra enten olie, gas, el eller sågar en ældre model af brændeovn, fortæller Rune Tolstrup, der er ansvarlig for virksomhedens kommunikation og salg.

Oplev de nye brændeovne i aktion

Weekendens arrangement giver mulighed for at opleve, hvad de forskellige ovne kan. Lyt efter pilleovnens lave støjniveau, mens hyggen spreder sig i det gyldne lys fra ovnens naturlige flammer. Eller mærk effekten fra en brændeovn med varmelagring, som stadig afgiver varme 16 timer efter en fyring.

Listen er lang og hos Pejsegrossisten ser de frem til at vise nye produkter frem samt gøre de besøgende lidt klogere på nem og miljøvenlig opvarmning:

- Vi glæder os til at vise ovnenes funktioner. Det er miljøvenlige produkter i høj kvalitet, som kan gøre en forskel i rigtig mange hjem. Nu holder vi arrangementet i et sommerhus, hvilket selvfølgelig lægger op til gode snakke med sommerhusejerne, men alle løsningerne har samme gavnlige funktion hos helt almindelige boligejere, fortæller Rune Tolstrup fra Pejsegrossisten og fremhæver:

- Derfor er alle med interesse i at spare penge på varmeregningen meget velkomnr til at kigge forbi.

Tag forskud på ny skrotpræmie

Ved weekendens arrangement kan du derudover blive klogere på, hvad regeringens nye miljøudspil kan komme til at betyde for brugen af brændeovne. Her har Pejsegrossisten også et godt tilbud med i ærmet til de fremmødte:

- Vi tager forskud på skrotpræmien, som er med i det nye forslag, og giver 2.000 kr. i rabat på alle ovne købt eller bestilt i denne weekend. Hos Pejsegrossisten vil vi gerne hjælpe danskerne godt på vej med at få skiftet til nye og meget mere miljøvenlige brændeovne, lyder det fra Rune Tolstrup.

Arrangementet byder desuden på store besparelser på udstyr som brændekurve, varmefordelere, fugtmålere, optænding og meget mere samt lidt godt til ganen.

 

Læs mere om Pejsegrossisten og få et smugkig på produkterne lige her.

 

Hvor: Bæksbyvej 95, Vester Husby, 6990 Ulfborg

Hvornår: Fredag kl. 12-20, Lørdag kl. 10-18, Søndag kl. 10-18