0

Leverandør

Leverandør -  Haas + Sohn

Med en eksportandel på 85 procent placer Haas + Sohn som en af de største producenter af brændeovne på det Europæiske markedet.

Hovedkvarter i Puch ved Salzburg
Haas + Sohn koncern beskæftiger nu en samlet arbejdsstyrke på 430. Dens produktionssteder ligger i Østrig (Stumm i Zillertal Valley/50 ansatte), Den Tjekkiske Republik (Rumburk/195 ansatte) og Ungarn (Papa/131 ansatte).

Gennem innovation, design og kvalitet til markedsførende.

INNOVATION: 

Med en investering i udvikling, forskning og miljøbeskyttelse er Haas+Shon en fremtidsorienteret virksomhed, der hele tiden sætter nye tekniske og miljømæssige standarter.

DESIGN: 

Når Hass+Shon udvikler deres modeller er det første klasses design med en mangfoldighed af stilarter. Materialer af høj kvalitet, og funktioner på brændeovne i en harmonisk helhed. Hass+Shon´s produkter står for hyggelige komfort, individuel atmosfære og miljøvenlig forbrænding. 

KVALITET: 

Top kvalitet indebærer forpligtelse til teknologi, funktionalitet og udstyr. Kontrollerede produktionsprocesser, fi rst-class service og hurtig levering af reservedele er indbegrebet af Haas+Shon forståelse af kvalitet.