0

November 2018.

Åbent hus: Sænk varmeregningen og skån miljøet

Fra fredag d. 23. til søndag d. 25. november slår Pejsegrossisten dørene op til et helt særligt åbent hus-arrangement, og vi vil have dig med.

Du har til eventet mulighed for at spare mange penge og modtage professionel vejledning, så du sikrer dig at det er den helt rigtige ovn til din husstand.

Omdrejningspunktet vil være brændeovne med specielle egenskaber når det kommer til opvarmning af sommerhuse og mind boliger.

Har du et hus med pool, vil det være muligt at se hvordan denne og resten af dit brugsvand kan opvarmes med en brændeovn med vandtank, hvilket reducerer varmeudgifterne markant.

Har du derimod et almindeligt sommerhus med en ældre brændeovn, er der også noget for dig. Pejsegrossisten viser nemlig også deres brændeovne med varmelagring frem, som afgiver varme til rummet i op til 16 timer efter endt fyring, hvilket betyder at det er slut med kolde vintermorgener.

Der vil også være andre spændende produkter, og der er helt sikkert en brændeovn der kan hjælpe dig med at sænke dine varmeudgifter.

Der vil være mulighed for store besparelser.
Både på ovnen og på jeres fremtidige varmeudgifter.

Dertil vil det også være muligt at få lidt godt til ganen under besøget.

Læs mere om Pejsegrossisten og få et smugkig på produkterne på www.pejsegrossisten.dk

Åbningstider
Hvor: Bækbyvej 95, Vester Husby, 6990 Ulfborg
Hvornår:Fredag kl. 12-20, Lørdag kl. 10-18, Søndag kl. 10-18